Skip to main content

Onze Diensten

Met het ruime aanbod diensten streeft Grey Collection ernaar haar relaties te voorzien van optimale service. De diensten laten zich concreet vertalen in: consignatie verkoop, Fine-label garantie, haal- en brengservice, onderhoudspartners, detailing, leasing, importservice en exportkentekens.

Consignatie verkoop

Grey Collection biedt u de mogelijkheid om de verkoop van uw auto uit handen te nemen. Er wordt dan op voorhand een indicatie gegeven van de waarde van de auto, hier wordt in overleg een commissie over afgesproken en verder houden wij u gedurende de verkoop op van de ontwikkelingen. De ervaring leert dat wij vaak een betere prijs voor uw auto kunnen krijgen dan wanneer deze particulier zou worden verkocht.

Fine-label garantie

Het grootste gedeelte van ons aanbod bestaat uit nieuwe en jong gebruikte auto’s, met zeer lage kilometerstanden die vaak nog onder volledige fabrieksgarantie vallen. Om het vertrouwen dat wij hebben in ons aanbod aan te duiden, voeren wij vanuit Grey Collection het Fine-label garantiekenmerk. Dit houdt in dat een auto, met dit garantiekenmerk, gedekt is voor onverhoopte kosten die niet onder de fabrieksgarantie blijken te vallen. De gemaakte kosten zijn voor rekening van Grey Collection (slijtagedelen vallen hier niet onder).

Haal- en brengservice

Uw nieuwe auto voor de deur afgeleverd krijgen?
Thuis opgehaald worden zodat u uw nieuwe auto gemakkelijk op kan halen?

Dit zien wij als service. Vraag naar onze mogelijkheden om uw specifieke wens in te vullen!

Onderhoudspartners

Grey Collection is enkel een showroom en beschikt daardoor niet over een werkplaats. Omdat elke auto toch met enige regelmaat onderhoud behoeft werken wij samen met onderhoudspartners. Deze onderhoudspartners zijn gericht door ons uitgezocht en hiermee hebben wij speciale afspraken gemaakt om de auto’s van onze relaties te kunnen voorzien van gepast onderhoud.

Grappig detail is dat al onze onderhoudspartners familiebedrijven zijn. Wij geloven namelijk nog steeds, heel sterk, in de kwaliteit van dat concept.

Detailing

Wilt u uw auto laten detailen door onze professionele in-house detailer? Dat kan! In onze eigen detailruimte kunnen wij ervoor zorgen dat uw auto in optimale conditie wordt gebracht. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden, want detailing is maatwerk.

Leasing

Grey Collection biedt u een financiering op maat. Alle gangbare vormen van financial-, full operational lease en financieringen zijn bespreekbaar, zonder dat u daarbij onnodige vragen hoeft te beantwoorden. Onze financiële diensten gelden voor alle aangeboden typen en modellen.

Zoekopdrachten

Het zou natuurlijk kunnen zijn dat u op zoek bent naar een auto die wij niet in ons aanbod hebben. Dat is vervelend, maar wij gaan met het allergrootste plezier op zoek naar de auto van uw dromen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Exportkentekens

Heeft u een tijdelijk kenteken nodig voor de export of import van uw voertuig? Dan bent u bij Grey Collection aan het juiste adres. Wij kunnen verschillende soorten kentekens verzorgen zoals: RDW-uitvoerkenteken, Duits kenteken en Oostenrijks kenteken. Voor de meeste situaties is een passende oplossing mogelijk.

Chat openen
Vragen?
Hallo, heb je vragen? Stuur mij een bericht!