Skip to main content

Over ons

Over Grey Collection

Grey Collection is een professioneel autobedrijf dat is gevestigd in het noordwesten van Brabant. Het legt zich volledig toe op de in- en verkoop van nieuwe en jong gebruikte karakteristieke ‘grijs kenteken’ auto’s, en biedt daarnaast een ruim palet aan diensten die bevorderlijk zijn voor het serviceniveau en de algehele beleving. Een auto kopen moet immers een feestje zijn, nietwaar?

Maar naast het drijven van handel in deze specifieke auto’s en aanbieden van de diensten is er altijd het streven om relaties te creëren met mensen/bedrijven, en vooral ook om deze in stand te houden. De insteek hiervoor is een frisse no-nonsense houding die ervoor moet zorgen dat een situatie ontstaat die voor beide partijen op de lange termijn goed voelt (en blijft voelen). Dat noemen wij bij Grey Collection vertrouwen creëren.

Jan Ottevanger

Eigenaar

De filosofie achter Grey Collection.

Op een ongedwongen manier mensen laten genieten is wat Jan belangrijk vindt en dat is ook waar hij in geloofd als het om zijn bedrijf gaat. Grey Collection is een plek waar liefhebbers samenkomen om te kijken naar een stukje van al het moois wat de automobielindustrie tot dusver heeft gebracht en waar ze zichzelf kunnen verwennen als het zover is.

Grey Collection is van een liefhebber voor een liefhebber.

Chat openen
Vragen?
Hallo, heb je vragen? Stuur mij een bericht!